''Tenis za svakog'' Dugave rujan 2015

07.09.2015.
CILJ:
Upoznati i podučiti djecu polaznike teniskom sportu koji potiče fair play, kulturno i dostojanstveno ponašanje.
 
ZADACI:
 
Utjecati u značajnoj mjeri na poboljšanje zdravstvenog i psihosocijalnog statusa djece;
Razviti motoričke vještine te steći i primijeniti teorijska znanja izvođenja tehnike osnovnih udaraca u tenisu;
Usvojiti pravila sportskog ponašanja te pružiti učenicima mogućnost da tenis koriste u rekreacijske i natjecateljske svrhe;
Razviti pozitivan odnos prema radu – individualno i u skupini;
Graditi samopouzdanje i razvijati osjećaj sigurnosti koji nastaje uslijed procesa uspješnog savladavanja programskih sadržaja;
Utjecati na skladan rast i razvoj djeteta, razvoj opće motorike s posebnim naglaskom na razvoj koordinacije cijelog tijela, razvoj snage i ravnoteže.
 
KAKO?
Program ''Škola tenisa za učenike od 6 do 10 godina'' upoznaje učenike s tenisom na zabavan i aktivan način. Kroz pristup koji je baziran na igri, uz prilagođene uvjete i opremu (niske mreže, mekane lopte, mali reketi), učenicima se pruža mogućnost da brzo i lako nauče igrati tenis i uživaju u igri.
 
Sve rekvizite (niske mreže, mekane lopte i male rekete) i pomagala osigurava „TK Movens“ koji djeluje u Tenis centru ''Dugave''.
 
KADA?
Rujan 2015. godine. Program se kontinuirano provodi 10 sati, odnosno 3 tjedna sa po 3 sata tjedno  + završni turnir u razdoblju od 14.09. do 4.10.2015.
 
TURNIR?
Nakon provedenog programa, odigrava se teniski turnir u subotu, 3.10.2015. u 10 sati za svu djecu polaznike za koje su osigurane prigodne nagrade - medalje za sve jer su svi sudionici ujedno i pobjednici.
 
TKO?
Treninge provode licencirani treneri Hrvatskog teniskog saveza koji se brinu da se vježbanje provodi u maksimalno sigurnim uvjetima
 
Program je financiran sredstvima „TK Movens“ i Teniskog centra „Dugave“ (TK Dugave) koji osigurava termine za provođenje programa.
 
ŠTO DALJE?
Nakon provedenog programa, svoj djeci polaznicima omogućava se učlanjenje u klub i daljnje treniranje u školi tenisa
 
PRIJAVE?
Prijavnicu za školu tenisa potrebno je obavezno ispuniti na web stranici kluba (on line prijavnica), osobno na treningu ili se predbilježiti na broj mobitela: 098/664-982
 
RASPORED?
Termini i grupe za svaki tjedan bit će objavljeni na našoj web stranici - pogledati pod: NOVOSTI za BESPLATNA ŠKOLA TENISA DUGAVE – RUJAN 2015.
 

 

© 2014 Tenis klub Movens :: powered by VannaCMS